PC: Hald Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hald Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. En ansatt i Kvaleberg barnehage er smittet

Et barn er smittet i Kvaleberg barnehage

Et barn i Kvaleberg barnehage har testet positivt for covid-19. Barnet hører til samme avdeling som den ansatte i barnehagen som testet positivt mandag.

Denne nyheitssaka er meir enn ein månad gammal. Innhaldet kan derfor vera forelda eller ikkje oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Både barnet og den ansatte tilhører stor avdeling (3-6 år). Det er ingen endringer når det gjelder karantenen eller karantene på andre avdelinger. 18 barn og fire voksne ble mandag satt i karantene til 16. 11. De smittede er satt i isolasjon og smittesporing er i gang.

Alle foreldre og ansatte i barnehagen er informert. Kvaleberg er en kommunal barnehage som består av åtte avdelinger og en familiegruppe fordelt på to bygg.

Tett dialog

- Vi følger de vanlige anbefalingene og rutinene og setter alle nærkontakter i karantene. Vi vurderer ytterligere tiltak fortløpende, og har tett dialog med både ansatte, foreldre og smittevernoverlegen, opplyser virksomhetsleder Monica Kapstad Ranck.

Lite smitte

- Vi har heldigvis hatt lite smitte i barnehagene i Stavanger. De ansatte har jobbet hardt med å balansere smittevern og det å gi god omsorg til alle barn siden februar. Også foreldre har vist stor forståelse for de rutinene vi har innført, sier barnehagesjef Monica Buvig Stenseth.

Pressekontakt:
Virksomhetsleder Kvaleberg-barnehagene Monica Kapstad Ranck, 975 27 706

Barnehagesjef Monica Buvig Stenseth, 474 55 360