PC: Hald Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hald Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. En ansatt ved et sykehjem er smittet av covid-19

En ansatt ved et sykehjem er smittet av covid-19

En ansatt ved Vågedalen sykehjem fikk påvist covid-19-smitte i dag.

Denne nyheitssaka er meir enn ein månad gammal. Innhaldet kan derfor vera forelda eller ikkje oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Den ansatte var sist uke kun på jobb en dag og kun på en av sykehjemmets avdelinger. Foreløpig er det ingenting som tyder på at flere på sykehjemmet er smittet. Den ansatte hadde kontakt med et begrenset antall pasienter og øvrige ansatte den aktuelle dagen. Nærkontakter kartlegges nå og vil bli satt i karantene.

- Godt forberedt

-Det er selvfølgelig bekymringsfullt at en ansatt ved et våre sykehjem er smittet av covid-19. Men vi har vært forberedt på at dette kunne skje før eller senere. Vi er godt forberedt, og har gode rutiner for hvordan dette skal håndteres i virksomhetene våre. Nå er vi opptatt av ivareta alle berørte pasienter, pårørende og ansatte, sier direktør helse og velferd Eli Karin Fosse.

Pasienter og ansatte testes

Den aktuelle avdelingen har 17 pasienter. Alle pasienter og ansatte ved avdelingen vil bli testet. De pårørende til pasientene ved avdelingen er informert om at en ansatt er smittet. Inntil videre er avdelingen stengt for besøkende. Ved den andre avdelingen vil driften gå som normalt.