PC: Hald Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hald Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Endelig åpningsfest!

Endelig åpningsfest!

Lørdag 15. april klokken 12.00 blir det storstilt offisiell åpning av det nye bydelshuset for Sunde og Kvernevik. Kvelden før blir det diskokveld for ungdom i fritidsklubben.

Denne nyheitssaka er meir enn ein månad gammal. Innhaldet kan derfor vera forelda eller ikkje oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Dronefoto av Kvernevik og Sunde bydelshus

Sunde og kvernevik har fått nytt og toppmoderne bydelshus. Det ble planlagt allerede i 2011 og det første spadestikket ble satt i februar 2021 

– Nå er endelig dagen kommet for den offisielle åpningen av hele kommunedelens nye storstue. Vi har gledet oss til å se bygget bli tatt i bruk. Bydelens innbyggere har nå fått gode og tilpassede lokaler til aktivitetene, det har de ventet lenge på, sier virksomhetsleder i ungdom og fritid, Tonje Hoff.  

Bydelshuset blir det nyeste av i alt åtte bydelshus i Stavanger som drives av ungdom- og fritidsavdelingen.

Kvernevik og Sunde bydelshus. Inne i lokalene.

Åpning ved ordfører Kari Nessa Nordtun 

Dagen starter klokken 12.00. Ordfører Kari Nessa Nordtun tar seg av den offisielle åpningen. 

– Vi har fylt huset opp med aktiviteter og stands både inne og ute frem til klokken 15.00. Det blir en flott dag for store og små, og det vil virkelig vise hvilket flott møtested dette har blitt for innbyggerne her,  sier rådgiver Atle Wold, som er ansvarlig for den daglige driften.  

Sjekk hele programmet på Facebook

Åpningskonsert i storstuen 

Klokken 18.00 er det åpningskonsert i storstuen «Rygja». Konserten blir åpnet av varaordfører Dagny Sunnanå Hausken og leder av kommunedelsutvalget Lars Peter Endresen.  June Kommune syr sammen programmet, og lokale artister underholder sammen med aktører som har tilknytting til bydelshuset og lokalmiljøet. Dette arrangementet er lukket for de som har meldt seg på fra invitasjoner tidligere. 

– Festkonserten avsluttes med et av Norges mest populære band for tiden med røtter i distriktet, forteller Atle Wold, uten å ville røpe mer.

Storsalen i bydelshuset
Storsalen i bydelshuset

Stor og sammensatt festkomité med mange lokale aktører

– Åpningsfesten er planlagt og arrangert av en sammensatt komite med lokale krefter, sier Wold.  

Åpningsfesten blir arrangert av bydelshuset i samarbeid med Madla ogKvernevik kommunedelsutvalg, Kvernevik skolekorps, Sunde idrettslag, SK-Events, Norske kvinners sanitetsforening, Teateret mitt og Madla og Kvernevik frivilligsentral.  

Åpningsfest for ungdom

Fredag 14. april blir det en egen åpningsfest for ungdom 13-17 år.  Det blir disko og konsert med hip-hop artisten Lille Pablo i fritidsklubben sine lokaler. Arrangementet er gratis og åpner kl. 19:00 og varer til 22:30.  

– Det blir en topp kveld med god stemning, mye god musikk og masse digg fra kiosken, lover Karen Sædberg, fritidsleder i Sunde/Kvernevik fritidsklubb. 

Link til facebook for mer info om ungdomsarrangementet: www.facebook.com/kvernevikfritidsklubb/ 

uf logo

Atle H. Wold

Rådgiver
Ungdom og fritid, Kvernevik/Sunde bydelshus

Telefon:
51 50 86 63
E-post:
atle.h.wold@stavanger.kommune.no