PC: Hald Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hald Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Menn i helse 2020

Menn i helse 2020

Stavanger kommune er med i et nasjonalt rekrutteringsprogram hvor menn utenfor arbeidslivet tilbys et komprimert utdanningsløp frem til fagbrev som helsefagarbeider.

Denne nyheitssaka er meir enn ein månad gammal. Innhaldet kan derfor vera forelda eller ikkje oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Illustrasjonbilde Menn i helse 2020

Til nå er ca. 100 menn i Rogaland underveis eller ferdige med utdanningen. Vi gjentar suksessen og oppretter et nytt kull i 2020. Det arrangeres derfor et informasjonsmøte 28. januar i Folkets hus.  

På informasjonsmøtet vil det bli informert om prosjektet Menn i helse, utdanningen og jobbmulighetene. I februar vil det bli gjennomført intervjuer. Når intervjurunden er fullført vil det bli tilbudt en 12 ukers veiledet praksisperiode som helserekrutt på sykehjem, eller på en tilsvarende institusjon.  

Etter endt praksisperiode vil egnede og motiverte kandidater tilbys sommerjobb, før det blir tatt en vurdering av hvem som blir tilbudt utdanningsplass, og muligheten til å ta fagbrev som helsefagarbeider. 
 
For å være kvalifisert til programmet må du har rett til nav-ytelser. Ta kontakt med din lokale NAV-veileder om du har spørsmål om dette.  

Påmeldingslenke til informasjonsmøtet finner du her