PC: Hald Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hald Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Ny næringssjef

Ny næringssjef

Anne Woie (51) er ansatt som næringssjef i Stavanger kommune. Hun starter i jobben 1. mars 2019.

Denne nyheitssaka er meir enn ein månad gammal. Innhaldet kan derfor vera forelda eller ikkje oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Bilde av Anne Woie.

Foto: Næringsforeningen i Stavanger-regionen

Woie kommer fra stillingen som næringspolitisk leder i Næringsforeningen i Stavanger-regionen. Hun har tidligere blant annet vært finansrådgiver i Sparebank 1 SR-Bank og daglig leder i Handelsforeningen i Randaberg. Hun har master i endringsledelse fra Universitetet i Stavanger.

- Anne Woie har solid kunnskap om næringslivet i kommunen og regionen. Med sin gode forståelse for offentlig sektor, er jeg overbevist om at hun vil bidra til lokal og regional verdiskaping. Hun kjenner også godt utfordringsbildet i Rennesøy og Finnøy, og vil bli sentral i arbeidet med nye Stavanger kommune, sier assisterende rådmann Per Haarr.

- Åpne dører
Woie gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver.

- Gjennom ulike prosesser har jeg fått mye kunnskap om lokalt- og regionalt næringsliv. Jeg ønsker å bidra til økt verdiskaping og en økt synliggjøring av kommunens næringsutvikling. Jeg vil ha åpne dører, og ser fram til å møte nye kolleger og samarbeidspartnere, sier Woie.

Næringsavdelingen har ansvar for næring og landbruk i Stavanger kommune. Ansvarsområdene omfatter kommunal- og interkommunal næringsplanlegging og utredning, bedriftsutvikling og etablering, næringsområder, og kontaktformidling, rådgivning m.m.