PC: Hald Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hald Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Smitte på Gosen skole

Flere smittet på Gosen skole

Enda en elev på Gosen skole har testet positivt for covid-19. Eleven går på 8.trinn og 36 medelever og to ansatte må i karantene. I alt har fem elever ved skolen testet positivt.

Denne nyheitssaka er meir enn ein månad gammal. Innhaldet kan derfor vera forelda eller ikkje oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

– Foresatte til elever som skal i karantene er varslet og informeres om karantenereglene som gjelder. De som ikke er ringt opp av ledelsen skal ikke i karantene og skal møte på skolen som normalt på mandag, sier rektor Anne-Marthe Nygård Basso.

Det er allerede kjent at fire elever ved skolen har testet positivt. Fredag testet to elever på 8. og 10. trinn ved skolen positivt. 88 elever og 13 ansatte ble da satt i karantene. Lørdag testet ytterligere to elever på 10. trinn positivt. 71 elever og ni ansatte måtte i karantene.

Alle elevene på 8. trinn vil få digital hjemmeundervisning, da det ikke er mulig å sette inn vikar for ansatte i karantene. Elevene vil få informasjon om skoletilbudet neste uke fra kontaktlærer. De øvrige elevene på 10. trinn vil få informasjon av kontaktlærer hvis det blir endringer i deres timeplaner.

Kontaktpersoner for media:
Rektor ved Gosen skole, Anne-Marthe Nygård Basso, mobil: 980 00 712.
Skolesjef, Jørn Pedersen, mobil: 468 51 272.