PC: Hald Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hald Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Smitte ved Stavanger kristne grunnskole

Smitte ved Stavanger kristne grunnskole

Flere skoleelever og ansatte ved Stavanger Kristine Grunnskole er satt i karantene etter nytt smittetilfelle i Sola kommune.

Denne nyheitssaka er meir enn ein månad gammal. Innhaldet kan derfor vera forelda eller ikkje oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Skolen har elever fra flere kommuner i regionen.

- Barna og deres foresatte som dette gjelder er kontaktet direkte og har fått beskjed om hvem som skal være i karantene. Husstandsmedlemmer, klassekamerater, venner og andre som ikke selv er satt i karantene eller er syke kan leve som normalt og gå på skole, jobb og barnehage, sier kommuneoverlege Pernille Hegre Sørensen i Sola kommune. 

Stavanger-elever i karantene

1.- 4.trinn (23 elever) og 7 ansatte ved Stavanger Kristne Grunnskole er også satt i karantene som følge av smittesporingsarbeidet i Sola kommune. Foresatte til elevene som blir satt i karantene, er kontaktet av skoleledelsen med beskjed om at det er oppdaget koronasmitte på trinnet, og at deres barn må i karantene. Det gjelder hele småtrinnet, samt SFO, da 1.- 4.trinn er en kohort og har en del felles undervisning. 

Alle de involverte vil bli direkte kontaktet av smittesporingsteamet i Sola kommune som en del av smittesporingsarbeidet som nå gjøres. De elevene som nå settes i karantene, vil få hjemmeundervisning fra og med mandag 2.november.

- Elever på de andre trinnene, og som ikke er nærkontakter, skal møte på skolen som vanlig, sier inspektør Anne Pernille Nerseth ved Stavanger Kristne Grunnskole.