PC: Hald Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hald Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

 1. Hjem
 2. Om Stavanger kommune
 3. Bydeler i Stavanger
 4. Storhaug bydel
 5. Områdesatsing Storhaug

Områdesatsing på Storhaug

Vi satser på Storhaug! Vi vil ta tak i mangfoldet av folk, talenter og kreativitet og utvikle et levende lokalsamfunn som er godt å bo i for alle. Har du tanker om hvordan nærmiljøet kan bli enda bedre? Stikk innom oss i Kvitsøygata 3!

Om områdesatsingen på Storhaug

Storhaug er en pulserende kommunedeldel med en stolt historie og et spennende mangfold. Samtidig avdekket levekårsundersøkelsene  økende utfordringer i enkelte områder av kommunedelen. Derfor vedtok politikerne å løfte Storhaug, og i 2018 fikk vi et samarbeid og spleiselag med staten som varer ut 2024. I denne perioden satser vi ekstra på disse tre områdene:  

 • Inkludering gjennom tidlig innsats
 • Gode bo- og nærmiljø
 • Nye veier til arbeid og velferd

Besøk oss i Kvitsøygata 3

Kvitsøygata 3 i østre kommunedel  er et møtested for deg som bor på Storhaug, og for deg som vil bidra til at bydelen blir et enda bedre sted å være og å vokse opp! Her finner du aktiviteter for barn og unge, frivilligsentral og starthjelp til sosiale entreprenører, og vi låner ut møtelokaler til frivillige lag og organisasjoner. Les mer om Kvitsøygata 3 her

 

Prosjekter og tiltak i områdesatsingen

 • Områdebase på Midjord
 • Jobbfokus for nyankomne flyktninger
 • Vi styrker helsetjenestene for familier, barn og unge med ekstra stillinger i skolehelsetjenesten og på Sentrum helsestasjon. 
 • Det skal bli mer belysning i gatene, flere trær, gang- og sykkelstier, grøntområder og lekeplasser.
 • Rasmus Risas gate 33

Handlingsplaner og rapporter 

Er du nysgjerrig på hva vi har gjort og hva vi har planer om å gjøre? Se våre handlingsplaner , årsrapporter og temaplan.

Har du en idé du trenger pengestøtte til?

Hvert år deler vi ut nærmiljøtilskudd til små og store tiltak, som for eksempel mat til nabolagstreff, festivaler, hobbygrupper eller andre aktiviteter. Mer informasjon og søknadsskjema finner du her

Har du en forretningsidé som kan komme lokalsamfunnet til gode? Bor du på Storhaug og ser utfordringer i nærmiljøet, samtidig som du har tanker om hvordan de kan løses? Da kan du komme til Storhaug Unlimited og få råd og hjelp til å komme i gang. Forutsetningen er at ideen din kommer lokalsamfunnet til gode, eller løser en sosial utfordring i nabolaget. Brenner du for en sak, eller har du en spennende forretningsidé? Ta kontakt med Jeanette Osberg i Storhaug Unlimited. 

Siste nytt? Følg oss i sosiale medier

Følg oss på Facebook og Instagram for å få siste nytt om hva som skjer i regi av områdesatsingen på Storhaug! Vi har også en egen Facebook-side for Storhaug Unlimited.

Kontaktinformasjon

Edle Lerang Nes

Programleder for Områdesatsingen på Storhaug

Mobil:
408 83 937
E-post:
edle.lerang.nes@stavanger.kommune.no

Camilla Aas

Rådgiver for Områdesatsingen på Storhaug

Mobil:
457 31 878
E-post:
camilla.aas@stavanger.kommune.no

Jeanette Osberg

Prosjektleder for Storhaug Unlimited

Mobil:
924 35 441
E-post:
jeanette.osberg@stavanger.kommune.no