2. Kultur og fritid
  3. Kultur
  4. Kulturtilskudd
  5. Tilskudd til kor, korps og kulturorganisasjoner

Tilskudd til kor, korps og kulturorganisasjoner

Kort fortalt

Søknadsfrist for 2021 er 3. mai 2021.

Om ordningen

Grupper og organisasjoner med kulturarbeid som hovedformål og med aktiviteter innen musikk, scenekunst, bildende kunst og håndverk, levende bilder, kulturvern, historie og litteratur kan søke Stavanger kommune om driftstilskudd. Tilskudd gjelder ikke skolekorps og skolekor.

Driftstilskudd til kor og korps gis som bidrag til delvis dekning av faste utgifter, som husleie, instruktør eller dirigent.

Minste medlemstall for støtte til organisasjoner, kor og korps er ti betalende medlemmer.

Hvordan søker du?

Søknad skal sendes via eletronisk søknadsskjema: Tilskudd til kor, korps og kulturorganisasjoner

NB! Søknadsfrist for 2021 er 3. mai 2021.

Kristina Ehrenberg-Rasmussen, konstituert kultursjef

Kristina Ehrenberg-Rasmussen