PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Renovasjon
  3. Tømmekalender
  4. Finn tømmekalender

Finn din tømmekalender

Finn tømmekalender for din adresse

Begynn å skrive inn adressen din i feltet under, klikk "søk" og velg riktig adresse. Da får du opp tømmekalenderen som gjelder for deg. 

NB! Hvis du ikke får riktig søketreff, sjekk om du har skrevet gatenavnet riktig. Systemet kan gi feil dersom det er feil mellomrom i adressen. Ikke alle adresser har mellomrom før "gate" eller "vei".


Du kan laste ned kalenderen for hele resten av året og skrive den ut.

Noen adresser i sameier og borettslag finner ikke sin tømmekalender. Det skal vi få fikset på. I mellomtiden: Skriv inn gateadressen og velg et husnummer i nærheten.

Hageavfallsbeholder

Vi har satt ut beholdere for hageavfall (140 liters) til de fleste husstandene. Den tømmes annen hver uke.

De som har valgt å ha den store beholderen for hageavfall på 400 liter, må selv bestille tømming av denne på hentavfall.no.

Matavfallsposer og tømmekalender

Du kan hente ruller med matavfallsposer selv eller bestille levering hjem når du har behov for flere.

Tømming av beholder for glassemballasje og beholder for farlig avfall

Tømming av beholderen for glassemballasje og den røde for farlig avfall står ikke oppført i tømmekalenderen. Du bestiller selv tømming ved behov på hentavfall.no

Feil i tømmekalenderen?

Finner du ikke tømmekalender for din adresse, eller ser du feil i tømmekalenderen, kan du melde fra på VOF (Varsle om feil), så skal vi rette opp feilen.

Tømmekalender-appen

Last ned appen Tømmekalender Stavanger for å få rask og oppdatert informasjon om når renovasjonsarbeiderne kommer, og hvilket avfall de henter. Appen kan også sende deg varsler og minne deg på hvilken dunk du skal sette ut til hvilken dag. I tillegg finner du nyttige lenker i appen.

Trenger du større avfallsbeholder?

Du bestiller et bytte til større eller mindre avfallsbeholder ved å fylle ut skjema på nettsidene våre. 

Dersom du bytter den grå/sorte beholderen for restavfall, vil byttet bety en endring i renovasjonsgebyret. Du kan bytte de andre avfallsbeholderne uten at regningen endrer seg. Det er likevel et byttegebyr på kr 416 per boenhet per utkjøring.