Tekststørrelse

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

Menu

  1. Hjem
  2. Renovasjon og miljø
  3. Tømmekalender
  4. Finn tømmekalender

Finn din tømmekalender

Finn tømmekalender for din adresse

Skriv inn din adresse:

Begynn å skrive inn adressen din i feltet ovenfor og klikk "søk", så får du opp tømmekalenderen som gjelder for deg. Ta med mellomrom før "gate" eller "vei" i adressen din.

Enkelte adresser i tidligere Rennesøy kommune viser dessverre ikke. Vi jobber med å løse dette så snart som mulig.

Noen adresser i sameier og borettslag finner ikke sin tømmekalender. Det skal vi få fikset på. I mellomtiden: Skriv inn gateadressen og et husnummer i nærheten.

Har du ikke fått tømmekalender?

Vi deler ut tømmekalender og matavfallsposer før 1. desember hvert år. Har du ikke fått tømmekalenderen, kan du innen midten av januar melde dette på VOF (Varsle om feil).

Etter 1. februar kjører vi ikke ut tømmekalender og matavfallsposer. Etter denne datoen, må hente dette selv hos Innbyggerservice i Olav Kyrres gate 23, eller på Innbyggertorget på Vikevåg eller Judaberg.

Tømming av beholder for glassemballasje

Tømming av denne beholderen står ikke oppført i tømmekalenderen. Du bestiller selv tømming av beholderen ved behov på hentavfall.no

Feil i tømmekalenderen?

Finner du ikke tømmekalender for din adresse, eller ser du feil i tømmekalenderen, kan du melde fra på VOF (Varsle om feil), så skal vi rette opp feilen.

Tømmekalender-appen

Oppdatert tømme-app for Android finnes i Google Play. Ny og oppdatert versjon for iPhone og andre Apple-produkter vil være klar innen utgangen av november 2020.. 

Trenger du en større avfallsbeholder?

Du bestiller bytte til en større eller mindre avfallsbeholder ved å fylle ut skjema på nettsidene våre. 

Dersom du bytter den grå/sorte beholderen for restavfall, vil byttet bety en endring i renovasjonsgebyret. Du kan bytte de andre avfallsbeholderne uten at regningen endrer seg. Det er likevel et byttegebyr på kr 230,- per boenhet per utkjøring.