Tekststørrelse

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

Menu

  1. Hjem
  2. Personvernerklæring

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Denne erklæringen redegjør for hvordan personvernet ivaretas av kommunen som databehandler av personopplysninger.

Hva er sensitive opplysninger?

Retningslinjer for E-post:
Kommunen er forpliktet til å behandle alle dokumenter, inkludert e-post, i samsvar med bestemmelsene i offentleglova, arkivforskriften samt Retningslinjer for bruk av e-post (pdf åpnes i eget vindu) i Stavanger kommune.

Elektroniske tjenester
Ved bruk av våre elektroniske løsninger, ønsker vi at brukeren skal føle seg trygg på at gjeldende lover og regler samt etiske retningslinjer for bransjen blir fulgt. Sikker behandling av dataene vil til enhver tid dokumenteres etter gjeldende bestemmelser.

Lov om behandling av personvern
Denne personvernserklæringen følger bestemmelsene i Lov om behandling av personopplysninger med tilhørende forskrift.

Personopplysninger/pålogging
Ingen personopplysninger som blir tastet inn av deg som bruker vil lagres uten ditt samtykke. Dersom du føler at ditt personvern er sikret ved denne erklæringen, samtykker du til lagring ved å trykke på knappen nedenfor. Samtykket gis som godkjenning av våre retningslinjer for personvernet og som samtykke for behandlingsmåten av opplysningene. Samtykket gis én gang og vil gjelde for all senere bruk av portalen.

Kryptering/sikker linje
Alle opplysninger som overføres mellom din datamaskin og vår server er kryptert. Løsningen tilsvarer sikkerheten som er brukt i nettbankene.

Aldersgrense
Du bekrefter at du er fylt 18 år.

 

Informasjonskapsler på Stavanger kommunes nettsteder

Når du bruker nettsidene til Stavanger kommune legger nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon. Informasjonen benyttes til å bedre innholdet på nettsidene, og de kommunale tjenestene. Personvernerklæringen forteller hva som samles inn, og hvordan vi bruker informasjonen.

I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven), må alle besøkende på et nettsted som benytter informasjonskapsler ha tilgang til informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. De må også ha tilgang til informasjon om årsaken til at de blir brukt. Besøkende må også godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.

Vi bruker Google Analytics og SiteImprove for å måle trafikken på våre nettsider.

Informasjonen informasjonskapslene innhenter bruker vi for å optimalisere brukeropplevelsen for de besøkende på sidene. Informasjonen brukes kun internt, og hos samarbeidspartnere som jobber med nettutvikling for oss.

Informasjonskapslene for Siteimprove inneholder ingen personlig informasjon og brukes kun til statistikk på bruk av siden, og denne informasjonen vil aldri bli overført til tredjeparter.

Vi bruker ikke informasjonskapsler for å kartlegge enkeltbrukernes bruksmønster eller samle annen informasjon som vil kunne krenke personvernet. 

Dette nettstedet bruker følgende informasjonskapsler:

Navn på informasjonskapsel Bruksområde
.  
ASP.NET_SessionId Sesjons-informasjonskapselen er nødvendig for at nettstedet skal fungere, og blir definert når siden lastes. Informasjonskapselen blir slettet når du lukker nettleseren.
 Vizzit Vizzit. Tredjeparts-informasjonskapsel som blir brukt til å hente informasjon om hvordan besøkende benytter nettstedet.
 Browse aloud  for å huske brukers browsealoud-valg
 Google Analytics  statistikk og trafikkmåling


På dette nettstedet brukes analyseverktøyet Vizzit  for å lage et overordnet bilde av hvordan brukerne benytter nettstedet.

Hvordan man kan unngå cookies

Hvis du ønsker at cookies skal avvises, så kan du endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Informasjonskapsler som har blitt lastet ned tidligere kan også slettes av nettleseren. 

Slik administrerer du informasjonskapsler.