PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Smitte på Madlavoll skole

Flere smittet på Madlavoll skole

Ytterligere to elever ved Madlavoll skole har testet positivt for covid-19.

Denne nyhetssaken er mer enn en måned gammel. Innholdet kan derfor være foreldet eller ikke oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Oppdatering 12. april: En elev på sjette trinn testet positivt på test nummer to. Eleven har ikke vært på skolen siden hun ble satt i smittekarantene, og ingen flere blir satt i karantene på trinnet. 

I tillegg har en elev på fjerde trinn testet positivt, men har ikke vært på skolen siden torsdag. Eleven har derimot to nærkontakter som har vært på skolen, og resten av klassen settes i ventekarantene og får hjemmeundervisning inntil de har testet negativt. Elevene trenger ikke å teste seg, og familiemedlemmer er ikke i karantene. 

Opprinnelig melding: 

– Alle som må i smittekarantene er informert, og deres nærkontakter må i ventekarantene, sier rektor Camilla Gramstad Hagevold.

Skolen fikk det første smittetilfellet torsdag 8. april da en elev på 4. trinn testet positivt for covid-19. 47 elever på 3. og 4. trinn og ni lærere måtte i smittekarantene, og en rekke ansatte i ventekarantene. For å få oversikt over situasjonen så skolen seg nødt til å holde stengt fredag 9. april.

Fredag 9. april testet en elev positivt, denne gang en syvendeklassing. 21 medelever og åtte ansatte måtte i karantene. 

Søndag testet ytterligere en elev ved Madlavoll skole positivt for covid-19. Eleven går på 6. trinn og 43 elever og fire ansatte må i karantene.

– Når så mange ansatte er i karantene, berører det også en parallellklasse på 7. trinn. Disse må dermed ha hjemmeundervisning neste uke, forteller rektor Camilla Gramstad Hagevold.

Alle andre elever som ikke er i smittekarantene, kan komme på skolen på mandag som vanlig. Dersom smittesporingen viser at flere må i ventekarantene, vil de berørte bli kontaktet.

Kontaktpersoner for media:
Rektor ved Madlavoll skole, Camilla Gramstad Hagevold, mobil: 920 96 305.
Skolesjef, Jørn Pedersen, mobil: 468 51 272.