Tekststørrelse

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

Menu

 1. Hjem
 2. Om Stavanger kommune
 3. Kommunedeler i Stavanger
 4. Finnøy kommunedel
 5. Judaberg innbyggertorg

Judaberg innbyggertorg

Kort fortalt

Innbyggertorget

Judaberg innbyggertorg er en lokal møteplass i Finnøy kommunedel. Et treffpunkt for møter mellom kommunen, innbyggere, næringslivet og frivillige organisasjoner og lag.

På innbyggertorget kan du treffe nye og gamle kjente, gjennomføre og delta på arrangementer og møter, samarbeide med andre og delta i utviklingen av lokalsamfunnet.

Information in other languages

innbyggertorget på Judaberg

Åpningstider

Innbyggertorget er åpent for publikum:

 • Tirsdag – onsdag kl. 11-16
 • Torsdag – fredag kl. 11-18
 • Lørdag kl. 10-14

Hvor finner jeg innbyggertorget? 

Innbyggertorget ligger i første etasje i Judabergveien 6, Judaberg i Finnøy kommunedel.

Innbyggertorget kart

Tjenester på innbyggertorget

Innbyggertorget er et knutepunkt for kommunale tjenester og tilbud i Finnøy kommunedel. Innbyggertorgkoordinatoren, kommunedelsutvalget og frivilligsentralen holder til på torget.

 • Innbyggertorgkoordinatoren er kontaktpunkt for og koordinerer den samlede aktiviteten på torget. Ta kontakt med Rita Lindås rlindas@stavanger.kommune.no
 • Kommunedelsutvalget i Finnøy har sine møter på innbyggertorget. Hver tirsdag kl. 12-16 kan du også møte representant(er) fra kommunedelsutvalget til en uformell prat. Ta kontakt med Birger Wikre Hetland, leder av kommunedelsutvalget.

Fra et møte med landbruk og næring på Judaberg i august 2020.
Foto: Sigrun Sætrevik

Du vil også møte andre kommunale og offentlige tjenester på torget. Hvilke tjenester som er tilgjengelig og når vil kunne variere.

Innbyggertorget er knutepunkt for innbyggerinvolvering og samskaping i kommunedelen.

Eksempler på denne type aktivitet er informasjonsmøter, medvirkningsverksteder og direkte deltakelse i utvikling av tilbud og tjenester.

Se innbyggertogets facebookside Innbyggertorget på Finnøy for oppdatert oversikt over kommende aktiviteter og tilbud på torget.

Kafeen på innbyggertorget

Kafeen har åpent:Kafeen på innbyggertorget

 • Tirsdag – onsdag kl. 11-14
 • Torsdag – fredag kl. 11-18
 • Lørdag kl. 10-14

Kafeen skal være en plass å treffe nye og gamle kjente, en plass det er godt å være enten du kommer alene eller sammen med andre.

Kafeen drives av Ryfylkekokken. Her kan du nyte spennende småretter, bakst og en god kopp kaffe over en trivelig prat. Se www.ryfylkekokken.no eller Ryfylkekokken på Facebook og Instagram for kafémeny og cateringmeny til aktiviteter på innbyggertorget.

Hva skjer på innbyggertorget? 

Innbyggertorget

Sjekk programmet for oktober her (PDF)

Aktiviteten på innbyggertorget skapes av brukerne – organisasjoner og lag, næringsliv, kommunale enheter, ildsjeler mm. Du kan låne lokaler for å gjennomføre egne arrangementer eller bestille møterom for møter og samtaler.

Vi inviterer deg til å dele dine ideer og ditt engasjement med oss. Vi kan gi råd og veilede deg i prosessen. Ta kontakt med innbyggertorgkoordinator Rita Lindås rlindas@stavanger.kommune.no for en prat. 

Se innbyggertogets facebookside Innbyggertorget på Finnøy for oppdatert oversikt over kommende arrangementer og aktiviteter på torget.

Lokaler og arenaer

Innbyggertorgene skal være åpnet for alle. Et møtested med lav dørterskel og stor takhøyde. En plass det er godt å være enten du har et ærend eller ikke, ønsker å arbeide eller møte andre.

Lokalene er designet for å møtes, dele historier og ideer, bygge fellesskap og samhandle om det som skjer lokalt. Her finner du hyggelige sosiale soner, kafé, arbeidsfellesskap, fleksible møterom og arenaer for involvering og samskaping.

Lokalene er universelt utformet, har gratis nett-tilgang og er godt utstyrt med bl.a. digitale verktøy for møter og materiell for kreative arbeidsprosesser.

Lokaler til leie

Låne møterom og lokaler på innbyggertorget

Vi låner ut lokaler til åpne og lukkede arrangementer, møter, kurs og seminarer

 • Både offentlige virksomheter, politiske partier, lag og organisasjoner, firmaer og andre kan låne lokalene
 • Lån av lokaler er et tilbud til hele kommunen
 • Det er kostnadsfritt å låne lokaler
 • Ved inntektsgivende arrangementer kan lokalene leies. Dette gjelder arrangementer med inngangsbetaling eller deltakeravgift, samt arrangementer med salgsformål.
 • Det er ikke mulig å låne eller leie lokaler til private selskaper som fødselsdager, konfirmasjon, bryllup, klassefester og lignende.

Vi har fire møterom med varierende størrelse - fra fire til tolv personer. Det er også mulig å låne eller leie hele innbyggertorget til større arrangementer. Ta kontakt med innbyggertorgkoordinator Rita Lindås rlindas@stavanger.kommune.no  for en prat om muligheter og bestilling av møterom.

Fra november 2020 kan du bestille møterom direkte via nettstedet Aktiv kommune. Her vil du finne en nærmere presentasjon av lokalene, søknadsskjema og retningslinjer for lån og bruk.

Delta i utviklingen av innbyggertorget!

Aktivitetene på innbyggertorget utvikles og drives av brukerne – organisasjoner og lag, næringslivet, innbyggere og kommunale enheter. Hos oss kan du gjennomføre egne arrangementer og aktiviteter.

Vi inviterer deg til å dele dine ideer og ditt engasjement med oss. Vi kan gi råd og veilede deg i prosessen. Ta kontakt med innbyggertorgkoordinator Rita Lindås rlindas@stavanger.kommune.no eller prosjektleder Hanne Kringstad hanne.kringstad@stavanger.kommune.no for en prat.

Judaberg innbyggertorg er en pilot for innbyggertorg i Stavanger kommune. I perioden fram til 2022 skal vi utvikle og prøve ut tilbud og løsninger på torget. Vi ønsker å involvere innbyggerne i dette arbeidet. Har du forslag eller synspunkter til tiltak som kan gjøre innbyggertorget bedre så send de gjerne til prosjektleder Hanne Kringstad hanne.kringstad@stavanger.kommune.no.

Besøk oss på sosiale medier

Vi finnes på Facebook og Instagram. Følg oss gjerne der!

Hva er et innbyggertorg?

Vi er opptatt av å skape gode lokale møteplasser mellom kommunen, innbyggerne, næringslivet og frivillige lag og organisasjoner. Intensjonen er å tilrettelegge for engasjement og utvikling i lokalsamfunnene, og gi innbyggerne tilgang til kommunale tilbud og tjenester.

Dette skal være en plass å treffe kommunen og hverandre. En møteplass med lav dørstokk og stor takhøyde. På denne måten ønsker vi å skape kortene avstand mellom innbyggerne og kommunen.

Judaberg innbyggertorg er lokalisert i Finnøy kommunedel, men er et tilbud til innbyggerne i hele kommunen. Innbyggertorgene skal tilrettelegge for samhørighet, identitet og fellesskap i kommunedelen og i kommunen.

Innbyggertorgets hovedfunksjoner er:

 • Deltakelse – arena for innbyggerinvolvering, deltakelse og styrket nærdemokrati
 • Tjenester – kontaktpunkt for kommunale tjenester og tjenesteutvikling
 • Stedsutvikling – møteplass for engasjement, fellesskap og samskaping om utvikling av lokalsamfunnet

Kontaktinformasjon

Judaberg innbyggertorg

Besøksadresse:

Judabergvegen 6 4160 Finnøy

Telefon:
51 91 27 57
bilde av person

Rita Lindås

Innbyggertorgkoordinator

Mobil:
477 80 215
E-post:
rlindas@stavanger.kommune.no

Birger Wikre Hetland

Leder av Finnøy kommunedelsutvalg

E-post:
birger.wikre.hetland@stavanger.kommune.no

Ragnhild Valand

Leder av Finnøy frivillighetssentral

E-post:
ragnhild.valand@stavanger.kommune.no

Hanne Kringstad

Prosjektleder for utvikling og utprøving av tilbud og løsninger

E-post:
hanne.kringstad@stavanger.kommune.no