2. Vei og trafikk
  3. Torg og uterom
  4. Leie plass på torget i Stavanger

Leie plass på torget i Stavanger

Kort fortalt

• Stavanger kommune tilbyr 22 salgs- og standplasser som kan leies på dagsbasis.

Dagens retningslinjer for salg og aktiviteter i byens torg og uterom i Stavanger kan lastes ned her (Pdf, 393 kb).

Hvem kan søke?

Torgselgere, brukskunstselgere, fiskehandlere, religiøse-, politiske- og humanitære organisasjoner, arrangører, foreninger og lignende.

Hvor lenge kan jeg leie plass?

Stavanger kommune tilbyr 22 salgs- og standplasser som kan leies i opptil 14 dager om gangen fra leiedatoen.

Torget i Stavanger 2017

Hvor stor plass kan jeg leie?

De fleste plassene er 5x3 meter. Noen få er mindre. Det er ikke tillatt med motoriserte vogner eller kjøretøy.

Hva koster det å leie salgsplass på torget?

Prisene varierer i forhold til størrelse på salgsplass og tidsrom. Juletresalg er regulert spesielt.

Hvordan leier jeg torgplass og torgbod?

Stavanger sentrum administrerer utleie av de nye torgbodene. Du søker til dem på et eget søknadsskjema

For å leie annen salgsplass på torget, bruk vårt elektroniske bookingsystem.

Salg fra salgsvogner (foodtrucks)

I mai 2018 ble det vedtatt å lyse ut fire plasser for utprøving av døgnsalg fra salgsvogner (foodtrucks) på torget i Stavanger. Tildeling av disse plassene blir basert på variasjon i meny, men også på utforming av salgsvognen.

Trond Sigurd Halvorsen

fagleder for sentrum