2. Vei og trafikk
  3. Torg og uterom
  4. Salg og aktiviteter på torg og uterom i Stavanger kommune

Hvilke typer aktiviteter ønsker du å ha i byen?

Kort fortalt

• Hvilke typer aktiviteter ønsker du å ha i byen? Nå kan du komme med innspill til de nye retningslinjene for salg og aktiviteter i Stavanger.
  • Stavanger kommune tilbyr i dag 22 salgs- og standplasser som kan leies på dagsbasis.

Gi dine innspill på nye retningslinjer

Hvilke typer aktiviteter ønsker du å ha i byen? Foodtrucks på torget? Konsert i fargegata? Eller trylleshow i Bjergstedparken? Send inn innspill til de nye retningslinjene innen 16. desember.

Her er forslaget til de nye retningslinjene:

Si din mening:

Hvem representerer du?

Hvem kan søke?

Torgselgere, brukskunstselgere, fiskehandlere, religiøse-, politiske- og humanitære organisasjoner, arrangører, foreninger og lignende.

Hvor lenge kan jeg leie plass?

Stavanger kommune tilbyr 22 salgs- og standplasser som kan leies i opptil 14 dager om gangen fra leiedatoen.

Torget i Stavanger 2017

Hvor stor plass kan jeg leie?

De fleste plassene er 5x3 meter. Noen få er mindre. Det er ikke tillatt med motoriserte vogner eller kjøretøy.

Hva koster det å leie salgsplass på torget?

Prisene varierer i forhold til størrelse på salgsplass og tidsrom. Juletresalg er regulert spesielt.

Hvordan leier jeg torgplass og torgbod?

Stavanger sentrum administrerer utleie av de nye torgbodene. Du søker til dem på et eget søknadsskjema

For å leie annen salgsplass på torget, bruk vårt elektroniske bookingsystem.

Salg fra salgsvogner (foodtrucks)

I mai 2018 ble det vedtatt å lyse ut fire plasser for utprøving av døgnsalg fra salgsvogner (foodtrucks) på torget i Stavanger. Tildeling av disse plassene blir basert på variasjon i meny, men også på utforming av salgsvognen.

Kathrine Sørnes

Torgansvarlig