2. Vei og trafikk
  3. Torg og uterom
  4. Leie plass på torget i Stavanger

Leie plass på torget i Stavanger

Kort fortalt

• Stavanger kommune tilbyr 22 salgs- og standplasser som kan leies på dagsbasis.

Høring: Revidering av retningslinjer for salg og aktiviteter i byens torg og uterom

Viktig melding til alle som er interessert i hva som skjer på Torget i Stavanger: Politikerne har vedtatt et forslag til nye regler for salg og aktivitet i byens torgrom, og nå ønsker vi innspill fra alle interesserte.

Last ned forslag til retningslinjer for salg og aktiviteter i byens torg og uterom (pdf, 243 kb), og send ditt innspill på e-post til postmottak@stavanger.kommune.no.

Frist for å komme med innspill er 9. september 2018.

Dagens retningslinjer for salg og aktiviteter i byens torg og uterom i Stavanger kan lastes ned her (Pdf, 393 kb).

Hvem kan søke?

Torgselgere, brukskunstselgere, fiskehandlere, religiøse-, politiske- og humanitære organisasjoner, arrangører, foreninger og lignende.

Hvor lenge kan jeg leie plass?

Stavanger kommune tilbyr 22 salgs- og standplasser som kan leies i opptil 14 dager om gangen fra leiedatoen.

Torget i Stavanger 2017

Hvor stor plass kan jeg leie?

De fleste plassene er 5x3 meter. Noen få er mindre. Det er ikke tillatt med motoriserte vogner eller kjøretøy.

Hva koster det å leie torget?

Prisene varierer i forhold til størrelse på salgsplass og tidsrom. Juletresalg er regulert spesielt.

Hvordan booker jeg vanlig torgplass?

Du bruker vårt elektroniske bookingsystem.

Salg fra salgsvogner (foodtrucks)

I mai 2018 ble det vedtatt å lyse ut fire plasser for utprøving av døgnsalg fra salgsvogner (foodtrucks) på torget i Stavanger. Tildeling av disse plassene blir basert på variasjon i meny, men også på utforming av salgsvognen.

Trond Sigurd Halvorsen

fagleder for sentrum