PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Barnehage og skole
  3. Foreldre spør

Foreldre spør

Kort fortalt

  • Å være forelder byr på mange gleder. I foreldrerollen vil det likevel for de fleste oppstå situasjoner som du føler usikkerhet om hvordan du skal håndtere.
  • Stavanger kommune har sammen med Foreldrehverdag/Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet laget spørretjenesten foreldrespør.no.

Tjeneste til foreldre

I foreldrerollen kan det for de fleste oppstå situasjoner man er usikre på hvordan man skal håndtere. I en digital hverdag der det vrimler av mer eller mindre kvalitetsikret hjelpe- og støttetilbud og hundretusener av nettartikler kan det være nyttig med flere profesjonelle offentlige løsninger.

Bakgrunn for prosjektet

Hensikten er å tilby foreldre en mulighet for å stille spørsmål om vanlige og uvanlige ting i en families hverdag. Det er fagpersoner som svarer på spørsmålene og du kan selv velge om du vil at svaret skal publiseres så andre kan se det.

Du vil også finne nyttige artikler og oversikt over tilbud fra kommunen som du kan ha glede av.

Anonymt

Alle som stiller spørsmål, gjør dette anonymt. Vær vennlig å ikke skriv inn personlig informasjon som navn, e-post eller telefonnummer. Redaksjonen sletter spørsmål som inneholder personlig informasjon.

Still spørsmål

Still spørsmål på foreldrespør.no