PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Ingen nye smitteverntiltak

Ingen nye smitteverntiltak

Beredskapsledelsen i Stavanger kommune innfører ikke nye lokale smitteverntiltak foreløpig.

Denne nyhetssaken er mer enn en måned gammel. Innholdet kan derfor være foreldet eller ikke oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Oppdatert 5. april: Langfredag, påskeaften og 1. påskedag var det til sammen 37 nye smittetilfeller i Stavanger, sju av disse var ukjente og tre usikre. Henholdsvis 527, 341 og 568 personer testet seg. Smittetallene er relativt stabile, selv om færre tester seg nå enn før påske. Likevel gir tallene ikke grunnlag for å innføre strengere tiltak nå, mener beredskapsledelsen.

- Smittesituasjonen er fortsatt usikker. Men siden de nasjonale tiltakene ble forlenget til 14. april innfører vi ikke lokale tiltak nå. Vi følger fortsatt situasjonen nøye, sier ordfører Kari Nessa Nordtun.

Ansatte oppfordres til å teste seg 

Stavanger kommune oppfordrer ansatte i kommunen som har direkte brukerkontakt om å teste seg når de kommer tilbake på jobb etter påskeferien, hvis de i løpet av de siste ti dagene har vært i områder med utbrudd av mutert virus eller i områder med større smitteutbrudd. De ansatte trenger ikke vente på negativt testsvar før de går på jobb, men bes teste seg på nytt etter syv dager.  Oppfordringen om å teste seg går spesielt til ansatte i skoler og barnehager og andre virksomheter innen oppvekst og utdanning. Ansatte ved alders- og sykehjem og andre virksomheter innen helse og velferd har allerede lenge vært pålagt å teste seg etter å ha vært i områder med smitteutbrudd i løpet av de ti siste dagene.