PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Festforestilling for frivillige

Festforestilling for frivillige

Alle som driver med frivillig arbeid i Stavanger inviteres til gratis festforestilling og konsert med Gilberdal, søndag 5. desember kl. 19.00 i IMI Forum på Tjensvoll.

Denne nyhetssaken er mer enn en måned gammel. Innholdet kan derfor være foreldet eller ikke oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Bilde av Gilberdal

Sted: IMI Forum, Gunnar Warebergs gate 15, 4021 Stavanger 

Bruk elektronisk skjema for påmelding: https://forms.office.com/r/5YhgYAxZyM 

Påmeldingsfrist: 1. desember. Det er gratis å delta på arrangementet.
 
Mange ildsjeler legger ned en stor innsats i foreninger, lag og organisasjoner gjennom året. I forbindelse med FNs internasjonale frivillighetsdag inviteres alle frivillige i  til en storslått og variert festforestilling. 
 
- Takk for innsatsen 
- Stavanger har lange og sterke tradisjoner for frivillighet, og mange ildsjeler gjør en svært viktig frivillig innsats, i lag, foreninger og på andre måter. Med festforestillingen får vi synliggjort dette, samtidig som vi sender en stor takk til alle, sier varaordfører i Stavanger, Dagny Sunnanå Hausken.

Bilde av varaordfører Dagny SunnanĂ¥ Hausken

- Gjennom pandemien har frivillighetens rolle vært spesielt viktig. Jeg vet at mange har bidratt, blant annet gjennom å hjelpe eldre som har vært isolerte og ensomme. Andre har gjort en stor innsats i å holde aktiviteter for barn og unge gående, med mye ekstraarbeid som følge av smitteverntiltak, fortsetter hun.

Program:

Gilberdal

I IMI Forum på Tjensvoll kan du lene deg tilbake og nyte en konsert med Gilberdal.

Trioen består av Øystein Gilje, Kjell Emil Berge og Tor Kjetil Espedal. Alle tre er fra Rogaland, og hver for seg har de drevet med musikk i en årrekke, men det var ikke før i 2018 de slo seg sammen. 

I 2020 ga trioen ut flere låter, blant annet "Gje meg fjell" med tilhørende musikkvideo; en video som nådde mange mennesker på sosiale medier. Gilberdal byr på et bredt repertoar - alt fra rolige melodiøse viser til pop og fullt trøkk. En gjenganger i tekstene er et ærlig syn på livet og at det for alle er opp og nedturer - men at vi må være takknemlige for det vi har og forsøke å se lysglimtene i mørket.

Årets frivillig 

Under festforestillingen skal prisen Årets frivillig for tredje gang deles ut til én eller flere personer, institusjoner eller organisasjoner Stavanger som gjør en innsats for medmennesker i Stavanger. Prisen skal hedre frivillig arbeid knyttet til helse, omsorg og velferdstjenester, sosiale tjenester, utdanning, kultur, idrett eller miljø. Prisen er på kr. 25.000, og pengene er øremerket formålet prisvinneren er opptatt av.