PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Gjester på Tom And Lello 12, juni bes teste seg

Gjester på Tom And Lello 12. juni bes teste seg

Alle som var gjester på utestedet Tom And Lello lørdag 12. juni bes teste seg.

Denne nyhetssaken er mer enn en måned gammel. Innholdet kan derfor være foreldet eller ikke oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Smittesporingen har avdekket tre grupperinger med smittede som kan spores tilbake til dette utestedet den 12. juni. Helsesjef Runar Johannessen minner om at teststasjonene kun er for testing i forbindelse med covid 19-smitte. Kommunens teststasjoner utsteder ikke attester for negative tester i forbindelse med reise. For slike attester må privat helseaktør kontaktes.

- Vi ber om at folk ikke booker seg til testing hvis de trenger negativ test. Vi trenger testkapasiteten til smittesporing og testing der det er mistanke om sykdom, sier Johannessen.

De som er fullvaksinert eller har fått første dose for mer enn tre uker siden, og ikke har symptomer, trenger ikke teste seg. De som skal teste seg oppfordres til å bestille test i den kommunen de bor og oppholder seg i. 

Helsesjefen ber ellers om at de som går på byen i helgen er nøye med å følge smittevernrådene og at de holder avstand til andre.