PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Hun er Årets sykepleier innen geriatri og demens

Hun er Årets sykepleier innen geriatri og demens

Spesialsykepleier Aud Elisabeth Salen ved Bergåstjern sykehjem er kåret til Årets sykepleier innen geriatri og demens av Norsk sykepleierforbund.

Denne nyhetssaken er mer enn en måned gammel. Innholdet kan derfor være foreldet eller ikke oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Aud Elisabeth visste ingenting da hun kom til hovedtillitsvalgtkonferansen i Løkkeveien 10 etter å ha vært til tannlegen torsdag. Der sto leder for NSFs faggruppe innen geriatri og demens Tor Engevik klar med gode ord, diplom, blomster og løfte om 5000 kroner i prispenger. En overveldet Aud Elisabeth Salen tok imot og vakte latter i salen da hun visste hva pengene skulle gå til; hun hadde nemlig rotfylt hos tannlegen for 5000 kroner samme dag!

Tydelig, modig og stolt

"Aud Elisabeth er en tydelig, modig og stolt sykepleier og en verdig vinner av årets geriatrisk sykepleier 2018. Hun viser stor omsorg og respekt for den enkelte pasient og har en fin og verdig måte å presentere pasientens sykdomsbilde på", heter det i begrunnelsen. Årets sykepleier innen geriatri og demens har jobbet med geriatri i 25 år, de siste 2 og et halvt årene på korttidsavdeling på Bergåstjern sykehjem.
- Der har jeg mange kjekke kolleger som gjør en kjempejobb. De gjør meg god! Vi har stadig nye pasienter og stadig nye utfordringer, sa Aud Elisabeth Salen.

Prisutdeling Årets sykepleier geriatri og demens 2018
Fra venstre fylkesleder i Norsk Sykepleierforbund Nina Horpestad, leder faggruppen geriatri og demens i NSF Tor Engevik, Årets sykepleier Aud Elisabeth Salen og tidligere koordinator HSK Vivi Imsdøl Jakobsson.
Foto: Vigdis By