PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Norsk Folkehjelp fikk Hurraprisen

Norsk Folkehjelp fikk Hurraprisen

17. mai-utvalget har besluttet at årets Hurrapris går til Norsk Folkehjelp Stavanger.

Norsk Folkehjelp Stavanger fikk Hurraprisen for 2024. Prisen ble som vanlig delt ut av 17. mai-utvalget.

Norsk Folkehjelp Stavanger fikk Hurraprisen for 2024. Prisen ble som vanlig delt ut av 17. mai-utvalget.

Hurraprisen er en årlig pris til en enkeltperson, lag eller forening som i løpet av en lengre periode har utvist frivillig samfunnsinnsats. Det er 17. mai-utvalget som har etablert prisen, og årets pris ble tradisjonen tro delt ut i forkant av nasjonaldagen av et samlet utvalg. 

Prisen deles ut til de som har vist aktivt engasjement og praktisk handling til beste for fellesskapet. Det blir også vektlagt om den frivillige innsatsen har barn og ungdom som målgruppe. Prisbeløpet er på 15.000 kroner.

Årets hurrapris går til Norsk Folkehjelp Stavanger

– De får prisen for den innsatsen de har lagt ned i mange år. De har i de siste årene utvidet sitt virke, fra søk og redning, til mer samfunnsarbeid rundt om i kommunen. Vi gratulerer så mye, sier leder for 17. mai-utvalget, Line Møllerop. 

– Norsk Folkehjelp Stavanger ble stiftet i 1939, og inn i vårt 85. år har vi fortsatt fokus på førstehjelp og redning, men også mer vekt på ungdomsarbeid. Vi har en voksende ungdomsgruppe som møtes til aktiviteter hver torsdag. Alle skal bli sett og hørt, og ungdommene er fantastisk til å spille hverandre gode, forteller Arnfinn Arnesen i folkehjelpen. 

Fakta om Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp er en politisk uavhengig medlemsorganisasjon. Vi har om lag 100 lokallag over hele Norge og jobber i mer enn 35 land. Norsk Folkehjelp ble stiftet i 1939 som fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Organisasjonsens mål er å bedre folks levekår og bidra til et demokratisk, rettferdig og trygt samfunn.

Line Møllerop

Leder av 17. mai-utvalget

Mobil:
906 18 306
E-post:
line@mollerop.no