2. Nyheter
  3. Smitte i avlastningsbolig

Smitte i avlastningsbolig

Fire ansatte og én bruker i en av kommunens avlastningsboliger, har testet positivt på covid-19. Alle de ansatte er fullvaksinerte.

Ansatte og brukere testes nå rutinemessig, og avlastningsboligen vil holde stengt til smitteomfanget er kartlagt og for å hindre videre smitte. Boligen vil foreløpig være stengt i 4-5 dager.

Pårørende er informert.

Pressekontakt:

Eli Karin Fosse, direktør for helse og velferd i Stavanger kommune, tlf. 99 29 84 61