PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Smitte på Gosen skole

Smitte på Gosen skole

På grunn av uavklart smittekilde for den ansatte som testet positivt på covid-19, har Gosen skole, i samråd med smittevern, valgt å være føre var og sette tre klasser - 90 elever - på 9. trinn i karantene. I tillegg settes åtte ansatte i karantene.

Denne nyhetssaken er mer enn en måned gammel. Innholdet kan derfor være foreldet eller ikke oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Oppdatering 16.01.2021:

Utover læreren som har testet positivt på Covid-19, er det ingen flere elever eller ansatte ved Gosen skole som er smittet per dags dato.

Skolen har forholdt seg til de gjeldende smittevernreglene som gjelder for skoler på rødt nivå. Det vil si at de ulike klassene ikke har hatt kontakt med hverandre og de har holdt avstand internt i kohortene. Den ansatte har vært i alle tre klassene, som faglærer og kontaktlærer.

– Vi ønsker å være på den sikre siden, og siden smittekilden foreløpig er ukjent, valgte vi å sette alle tre klassene i karantene. Elevene vil få digital undervisning i karantenetiden, sier rektor Anne-Marthe Nygård Basso ved Gosen skole, og legger til at alle foresatte i de tre klassene er blitt kontaktet.

– Foresatte har fått sms, e-post og de er blitt oppringt fra ledelsen. De har fått informasjon om situasjonen og om hvordan de skal forholde seg ved karantene. Skolen vil informere foresatte og elever om hvordan den digitale hjemmeskolen blir fra mandag 18. januar, sier Basso.

Kontaktperson for media:
Rektor Anne-Marthe Basso: 980 00 712
Skolesjef Jørn Pedersen: 468 51 272