2. Politikk
  3. Folkevalgte organ i Stavanger
  4. Utvalg for klima og natur

Utvalg for klima og natur

Kort fortalt

• Utvalg for klima og natur har 11 medlemmer og ledes i perioden 2023-2027 av Kjartan Alexander Lunde (V).
  • Nestleder er Nils Petter Flesjå (H).

Information in other languages

Kjartan Alexander Lunde (V). Foto: Carina Johnsen

Utvalgets ansvarsområder

Utvalg for klima og natur har et særsklilt ansvar for at kommunes vedtatte miljømål følges opp.

Utvalget skal innstille til kommunalutvalget i saker knyttet til Mission Cities.

Utvalg for natur og klima kan behandle og sluttbehandle prinsipielle saker som angår:

• Klima, både klimatilpasning og klimakutt
  • Grønn mobilitet
  • Miljø og forurensning
  • Vannmiljø
  • Grønnstruktur, naturforvaltning og friluftsliv
  • Småbåthavner
  • Kolonihager
  • Vann, avløp og renovasjon
  • Friområdene
  • Bydrift

Møter

Møtene i utvalg for miljø og utbygging er åpne for publikum. Møtene vises også på nett-tv.

Skal utvalget behandle saker som er unntatt offentlighet, blir møtet lukket for media og publikum mens utvalget behandler disse sakene. Det skjer svært sjelden i dette utvalget.

Utvalg for klima og natur har stort sett møte hver måned, unntatt i juli. Sakene og dokumentene til neste møtet legges ut på einnsyn.no rundt en uke før neste møte.

Kommende og tidligere møter ligger også på einnsyn.no

Du kan også søke etter saker som har vært behandlet tidligere. Bruk søkesiden i einnsyn.no.

Medlemmer

Du finner medlemmene av utvalget på Finn politiker. Bruk filtreringen til å finne andre utvalg.

Har du noe på hjertet?

Kjartan Alexander Lunde (V). Foto: Carina Johnsen

Kjartan Alexander Lunde

Kjartan Alexander Lunde er leder av utvalg for klima og natur