2. Renovasjon og miljø
  4. Bestille avfallsbeholder
  5. Bestille beholder for glassemballasje

Bestille beholder for glass

Husstander i Stavanger får tilbud om egen beholder for glass i løpet av 2019. Ordningen koster ikke noe ekstra. Du kan velge mellom en liten beholder på 40 liter og en stor på 140 liter.

Ordningen innføres gradvis, bydel for bydel

• Eiganes, Våland og Madla: Januar - februar 2019.
  • Hillevåg og Hinna: April – mai 2019
  • Hundvåg og Storhaug: Før sommeren 2019.
  • Tasta bydel, unntatt Austre Åmøy, fra høsten 2018.
  • Austre Åmøy, Finnøy og Rennesøy får tilbud om egen beholder for glass senere.

Når tømmes beholderen?

Vi henter glasset gratis inntil seks ganger årlig. Du bestiller henting på hentavfall.no, og setter dunken ut til veien som vanlig.

Fellesløsning for glassavfall

Borettslag og sameier med felles avfallsbeholdere, kan også få felles ordning for glassavfall. En representant for styret kan kontakte Nina Borøy Harbo i Miljø og renovasjon.

Bor du ikke i borettslag eller sameie, men er likevel tilknyttet felles nedgravde avfallscontainere i nabolaget, kan du bestille egen beholder for glass i skjemaet nedenfor.

De som ikke ønsker egen beholder for glass, kan fortsatt levere glassemballasje, gjerne sammen med metall, ved de miljøstasjonene som blir stående igjen i bydelene. Kartet nederst på siden om miljøstasjoner viser hvor miljøstasjonene er.

HVILKE BEHOLDERE ØNSKER DU Å BESTILLE?
Vennligst fyll inn adresse og velg fra listen som kommer opp

Får du ingen informasjon opp for din adresse, send en henvendelse til beholder.renovasjon@stavanger.kommune.no. Vi sjekker våre registreringer og tar kontakt med deg.