Tekststørrelse

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

Menu

  1. Hjem
  2. Renovasjon og miljø
  3. Avfallsbeholdere
  4. Bestille avfallsbeholder
  5. Bestille beholder for glassemballasje

Bestille beholder for glass

Husstander i Stavanger har tilbud om egen beholder for glassemballasje. 

Austre Åmøy, og øyer i Finnøy og Rennesøy med fastlandsforbindelse med tunnel kan bestille beholder. Andre øyer i Finnøy og Rennesøy fortsetter ordningen med overflatecontainere for glass- og metallemballasje.

Ordningen koster ikke noe ekstra. Du kan velge mellom en liten beholder på 40 liter og en stor på 140 liter. 

Stor og liten beholder for glassemballasje.
Stor og liten beholder for glassemballasje.

Når blir beholderen tømt?

Det står ikke noe om dette i tømmekalenderen. Du bestiller selv henting på hentavfall.no, og setter dunken ut til veien som vanlig på den avtalte datoen. Du kan få tømt beholderen for glass- og metallemballasje inntil seks ganger på tolv måneder

Hva kan jeg kaste i beholderen?

I beholderen kan du kaste glassemballasje, samt metallemballasje. Emballasjen kaster du løst i beholderen, du skal ikke legge det i en pose.

Ønsker du å endre størrelse på beholderen?

Dersom du har fått beholder, men ønsker å endre størrelsen, gjør du dette på et eget bestillingsskjema. Det koster kr 270,- å få byttet beholder.

Fellesløsning for glassavfall

Borettslag og sameier med felles avfallsbeholdere, kan også få felles ordning for glassavfall. En representant for styret kan kontakte Nina Borøy Harbo i Miljø og renovasjon.

Bor du ikke i borettslag eller sameie, men er likevel tilknyttet felles nedgravde avfallscontainere i nabolaget, kan du bestille egen beholder for glass i skjemaet nedenfor.

De som ikke ønsker egen beholder for glass, kan fortsatt levere glassemballasje, gjerne sammen med metallemballasje, ved de miljøstasjonene som blir stående igjen i bydelene. På sortere.no finner du en oversikt over hvor miljøstasjonene er plassert.

HVILKE BEHOLDERE ØNSKER DU Å BESTILLE?
Vennligst fyll inn adresse og velg fra listen som kommer opp

Får du ingen informasjon opp for din adresse, send en henvendelse til beholder.renovasjon@stavanger.kommune.no. Vi sjekker våre registreringer og tar kontakt med deg.