Tekststørrelse

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

Menu

  1. Hjem
  2. Renovasjon og miljø
  3. Avfallsbeholdere
  4. Bestille avfallsbeholder
  5. Endre størrelse på avfallsbeholder(e)

Endre størrelse på avfallsbeholder(e)

Her kan du bestille bytte av avfallsbeholdere for papiravfall, glassemballasje og restavfall. Beholder for matavfall finnes kun i én størrelse.

Bytter du til en større beholder for restavfall, vil renovasjonsgebyret ditt øke. Du kan bytte de andre avfallsbeholderne uten at regningen endrer seg.

Det er et byttegebyr på kr 225,- for hver beholder du bytter.

Du som vil bytte til større grå dunk 

Vi har tatt vekk byttegebyret for å bytte til større grå dunk fram til og med 31. mars, siden en del vil ha behov for større dunk nå når plast og metall skal legges i restavfallet. Etter den tid vil byttegebyret bli innført igjen.

Til vanlig er det to ukers ventetid på å bytte beholder. Det er noe ekstra tid å vente på den store 240-liters dunken for tiden. Årsaken er den store pågangen og overgang til en ny type beholdere. Beholderne er ventet inn fra leverandør i begynnelsen av februar. De blir da kjørt ut til abonnentene så raskt som mulig.

HVILKE BEHOLDERE ØNSKER DU Å ENDRE?
Vennligst fyll inn adresse og velg fra listen som kommer opp

Får du ingen informasjon opp for din adresse, send en henvendelse til beholder.renovasjon@stavanger.kommune.no. Vi sjekker våre registreringer og tar kontakt med deg.