PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Sosialtjenester
  3. Opplysning, råd og veiledning

Opplysning, råd og veiledning

Kort fortalt

  • Du har rett til å få opplysning, råd og veiledning fra Nav som kan bidra til å løse eller forebygge sosiale problemer.
  • Alle offentlige kontorer har plikt til å veilede om sin egen virksomhet. I tillegg har Nav-kontoret en utvidet plikt til å gi deg opplysninger, råd og veiledning ut over sitt eget fagområde.
  • Hvis Nav-kontoret ikke kan gi deg råd og veiledning, skal de så langt det er mulig sørge for at andre instanser gjør det.

Stavanger kommune har fem Nav-kontor 

Nav-kontorene, med unntak av Nav Rennesøy og Finnøy, er samlokalisert med de fire helse- og velferdskontorene i Stavanger og har felles publikumsmottak. Din bostedsadresse avgjør hvilket kontor du tilhører. (Personer uten fast bostedsadresse i Stavanger henvender seg til Nav Eiganes og Tasta.)

Dersom du trenger hjelp fra Nav-kontoret, er du velkommen til å ta kontakt. Her vil du få informasjon, råd og veiledning og kan få behandlet søknader vedrørende sosiale tjenester som ytes fra Nav-kontoret.

Kontaktinformasjon

Nav Hillevåg og Hinna
Nav Hundvåg og Storhaug
Nav Madla
Nav Eiganes og Tasta
Nav Rennesøy og Finnøy