PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Bolig og bygg
  3. Bygge- og anleggsprosjekter
  4. Tasta strømperenovering VA

Fornyelse av avløp ved Vardeneset og Høgeveien

Kort Fortalt

  • Kommunen renoverer avløpsledninger.
  • Arbeidet foregår på Vardeneset og Høgeveien
Oversikt Tasta

Om arbeidet

Arbeidet vi bli utført av firmaet TT Teknikk AS og JTR Gruppen AS. Gatene som er berørt er markert med gult på kartene nedenfor.

Tiltakene som skal utføres på avløpsledningene er rør-inspeksjon, rensing og installasjon av en polyesterstrømpe som trekkes inn og herdes inn i det opprinnelige betongrøret. Renovering blir utført fra kum til kum og man slipper å grave i gaten. På noen steder skal også kummer utbedres.

Trafikk, støy og lukt i anleggsperioden

I forbindelse med arbeidet vil det være nødvendig å stå med større service-/lastebiler i området. Det vil tidvis være nødvendig å ha midlertidige pumpeslanger liggende over bakken. Noe lukt og støv kan forekomme rundt kummer.

Vi ber av sikkerhetsmessige årsaker om at publikum ikke oppsøker våre maskiner og utstyr, og at skilt og sperringer respekteres. Foreldre, ta en prat med barna deres om hva som skal skje slik at de er forberedt. Det vil også forkomme noe støy i forbindelse med arbeidene.

Arbeidstid

På grunn av herdeprosessen som må gjennomføres i forbindelse med installasjonen kan det bli nødvendig å jobbe ut over normal arbeidstid. Arbeidet med ledningene kan derfor foregå mellom kl. 07:00-19:00. 

Egen informasjon fra entreprenøren (TT Teknikk AS)

Før installasjon av strømpe, på det strekket som ditt hus er tilknyttet, vil entreprenøren dele ut egen informasjon som informerer om når dette vil starte og hvor lenge det vil vare. Følg instruksene som blir gitt i dette skrivet.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller synspunkter knyttet til anleggsarbeidet

Vardeneset:

Vardeneset
Vardeneset

Høgeveien:

Høgeveien
Høgeveien

Kontaktinformasjon

Heidi Lindseth

Prosjektleder

Mobil:
992 78 887
E-post:
heidi.lindseth@stavanger.kommune.no