Tekststørrelse

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

Menu

 1. Hjem
 2. Helse og omsorg
 3. Informasjon om koronavirus
 4. Koronavaksine i Stavanger

Koronavaksine i Stavanger

Oppdatert: 21.09.2021 18.48.29
Vaksine er veien ut av pandemien!

Vaksiner deg for en trygg gjenåpning
Vaksiner deg tidligst mulig for en trygg gjenåpning av samfunnet! Det må ha gått minst fire uker mellom de to dosene. 

Flytte eller endre timen din kan du gjøre her: timebestilling i  ReMin. Hvis du av helsemessige årsaker ikke kan flytte fram timen må du gi beskjed på 51 50 72 20 i åpningstiden.

Ikke kom til vaksinering dersom du er forkjølet og har sykdom i kroppen, selv om du har testet negativt for korona. Ved sykdom må du avbestille og booke om timen.

Tilbud om dose 3
Innbyggere med alvorlig svekket immunforsvar på grunn av sykdom eller bruk av immundempende medikamenter får tilbud om en ekstra dose koronavaksine. Tredje vaksinedose

Drop-in for for begge doser hver dag
Det er drop in-dag hver dag for både dose 1 og dose 2 i vaksinesenter Forum Expo på Tjensvoll. Åpent 08.00-14.00 og 15.30-21.00 mandag til fredag (stengt for pause 11-12 og 18.30-19.30). Åpent lørdager 09.00-15.00 (stengt for pause 12-13). Husk at det må ha gått fire uker mellom de to dosene. 

Pfizer i Forum ut september
30. september er siste mulighet for drop in og siste dag med vaksinering i Forum Expo. Koronavaksineringen til Torgveien 15C etterpå. Her er det kun bestilling. Har du fått time til vaksinering i Forum i oktober blir timen slettet. Du vil få ny SMS med lenke til bestilling i Torgveien 15C. Ut måneden vaksineres det kun med Pfizer i Forum Expo.

Slik foregår vaksineringen

Du må registrere deg hvis du ønsker vaksine. Har du ikke fått SMS? Da kan du registrere deg her

Koronavaksineringen skjer hovedsakelig i vaksinesenteret i Forum Expo i Ishockeyveien 11 på Tjensvoll. Vaksinesenteret har sin siste dag 30. september. Etter denne datoen foregår koronavaksinering i Torgveien 15C. Her er det kun bestilling, ikke drop in.

Les egen informasjon om vaksinering av innbyggere i Rennesøy og Finnøy.  

 

Hvordan får jeg beskjed når det er min tur?

Du vil få en SMS fra ReMin med tilbud om vaksinering med en lenke der du kan bestille tid for vaksinering.

Avbestille eller endre time

Hvis du må avbestille vaksinetimen du har fått på grunn av sykdom eller fordi du allerede har fått dose 2, må du ringe nummeret som er oppgitt i SMS-en du fikk med timeavtale eller innbyggerservice på 51 50 72 20. 
 

Flytte eller endre timen din kan du gjøre her: timebestilling i Stavanger kommune | ReMin 

Drop in-vaksinering

Fra uke 38 er det drop-in for begge doser i vaksinesenter Forum Expo på Tjensvoll. Husk at det må være fire uker mellom de to dosene.

Vaksinesenteret er åpent 08.00–14.00 og 15.30–21.00 mandag til fredag (Stengt for pause kl. 11–12 og 18.30–19.30). Vaksinesenteret er åpent 09.00-15.00 på lørdager (stengt for pause kl. 12-13).

Uke 38 og 39 er siste sjanse til å få vaksine på drop in. Fra oktober foregår koronavaksinering i Torgveien 15C. Her er det kun bestilling.

Stikk innom og bli stukket i Forum Expo

Det er ikke nødvendig å bestille time på drop in i Forum, men du som enda ikke har tatt vaksine må registrere deg: registrering i remin. Du kan også bestille time, hvis du heller vil det.

Studenter og vaksine - drop in

Alle som studerer i Stavanger kan få satt vaksine i Stavanger kommune. Det gjelder også studenter som kommer hit fra utlandet. Registrer deg her.

Du som har fått 1. dose et annet sted enn Stavanger kommune kan booke tid til dose 2 selv, etter at du har registrert deg i Remin. Har du fått satt vaksinedose 1 på hjemstedet ditt, kan du få satt dose 2 i Expo-hallen på Tjensvoll. Husk å eventuelt avbestille vaksinedose 2 i hjemkommunen din.  

Utenlandsstudenter blir prioritert 
Skal du studere eller ha praksisopphold utenlands prioriteres du til vaksine. Kontakt innbyggerservice på 51 50 72 20. Målet er at utenlandsstudenter skal være fullvaksinert når de reiser ut. Husk å ta med dokumentasjon på at du skal studere utenlands når du skal vaksineres.

Utenlandsstudenter som tar en vaksinedose på studiestedet i utlandet kan få dose 2 når de er hjemme i Stavanger på ferie eller besøk. Det gjelder selv om Stavanger vaksinerer med Pfizer og Moderna, og du har fått en annen vaksine i utlandet. Kontakt Innbyggerservice på 51 50 72 20.

Studenter fra utlandet som har fått satt ikke EU-godkjent vaksine som dose 1 kan få satt dose 2 av Pfizer eller Moderna i Stavanger kommune. De som har fått satt to doser i utlandet og er fullvaksinert får ikke tilbud i Stavanger kommune. De som har fått satt Janssen-vaksinen er fullvaksinert etter en dose.

Er det noe jeg bør vite før frammøte?

På grunn av fare for smittespredning er det ikke anledning til å vente inne i foajeen. 

Husk å ta med legitimasjon med bilde (pass, førerkort, bankkort). Du som skal ta dose 2 og har tatt dose 1 et annet sted enn Savanger må vise koronasertifikatet ditt (koronapass). Du finner ditt koronasertifikat i Helsenorge-appen eller ved å logge inn på helsenorge.no Hold koronasertifikatet klart når du kommer til registreringen. Har du ikke koronasertifikat, kan de som jobber i registreringen slå opp vaksinene dine. Men dette tar lenger tid. Ta på løstsittende klær på overkroppen som er lette å ta av/rulle opp ermet på.

Vaksinen settes i overarmen på den armen du ikke skriver med.

Ikke kom til vaksinering dersom du er syk!

Ikke kom til vaksinering dersom du er forkjølet og har sykdom i kroppen, selv om du har testet negativt for korona. Ved sykdom må vaksinetimen avbestilles.

Registrering av vaksinering utenlands

Koronavaksinen må være godkjent av det europeiske legemiddelbyrået EMA for å bli etterregistrert. Slik får du etterregistrert koronavaksine tatt utenlands:

 • Kontakt fastlegen din. Fastlegene tilbyr denne tjenesten dersom de har kapasitet. 
 • Kontakt privat helseaktør som Aktimed HelseCentrum VaksinerAleris StavangerForusakuttenDr. Dropin, 
 • Send en henvendelse til Stavanger kommune via e-skjema. Etterregistrering hos kommunen kan kun foretas via e-skjemaet. Dette kan ta opptil tre uker grunnet ferieavvikling og liten kapasitet i sommer. Du må selv scanne og legge ved dokumentasjon i skjemaet. Dette være med: fødsels- eller D-nummer, vaksinasjonsdato, type vaksine og batchnummer (produksjonsnummer på vaksinen). Dette bør være med: Hvem som er vaksinatør og signatur/stempel.

Les mer om etterregistrering på FHI

Jeg har ikke bank-id

Det er nå mange innloggingsmuligheter, ikke bare innlogging via ID-porten. Du kan logge inn med Buypass, Commfides med java, Commfides uten java og Helse Midt.

Da kan også ringe 51 50 72 20 hvis du trenger hjelp.

Vaksinering på Rennesøy og Finnøy

Innbyggerne i gruppe 8 og 9 (64-45 år) i Finnøy og Rennesøy kommunedeler fikk tilbud om å vaksinere seg lokalt i Finnøy fleirbrukshall to dager i uke 24 og i Mastrahallen to dager i uke 25.

De samme gruppene får tilbud om dose 2  i uke 33 i Finnøy fleirbrukshall og i uke 34 i Mastrahallen. I Finnøy fleirbrukshall settes dose 2 16.-17. august. I Mastrahallen settes dose 2 hele dagen mandag 23. august. Dose 2-vaksineringen i Mastrahallen ble flyttet til uke 34 på grunn av at opprinnelig dato kolliderte med valget.

Innbyggere i gruppe 10 og 11 (18-44 år) i kommunedelene Finnøy og Rennesøy får tilbud om vaksinering i vaksinesenter Forum Expo på Tjensvoll.

Kan jeg velge hvilken vaksine jeg får?

Nei, du blir tilbudt den vaksinen som er tilgjengelig. Hvis du takker nei kan det gå lenge til du får et nytt tilbud. 

Hvor lang tid går det mellom vaksinedosene?

Det må ha gått minst fire uker mellom de to dosene koronavaksine.

Slik finner du fram

Det er gode bussforbindelser til Tjensvoll. Bruk reiseplanleggeren til Kolumbus til å sjekke rutene.

Kommunens avdeling for kart og digitale tjenester har laget denne filmen for å vise hvor vaksinering og testing foregår på Tjensvoll: 

Hvor kan jeg parkere?

Alle som kjører bil til vaksinesenter Expo oppfordres til å parkere i parkeringshuset P-Siddis. Det er satt opp skiltmerking Til vaksinering til P-Siddis. Du må betale for parkeringen som vanlig. P-Siddis har et parkeringssystem uten billett og bom.

En drop-sone er merket med skilt i Gunnar Warebergs gate for de som blir kjørt til vaksinesenter Expo.

GPS-adresse er Sonja Henies gate.

Det er HC-parkeringsplasser i P-Siddis. I tillegg er to HC-parkingsplasser etablert mellom Stavanger idrettshall og Tennishallen. Mer informasjon hos Stavanger Parkering

P-Siddis

Hvor langt har vaksineringen kommet?

Daglig oppdatert statistikk finnes på FH.no. 

Denne statistikken oppdateres en gang i uken: 

Denne oversikten oppdateres hver uke: 

Tredje vaksinedose

Personer med alvorlig svekket immunforsvar på grunn av sykdom eller bruk av immundempende medikamenter har dårligere respons på vaksiner enn andre. Derfor tilbys de en tredje dose koronavaksine. Har du alvorlig svekket immunforsvar på grunn av kreftbehandling må du vente på beskjed fra sykehuset.

Se oversikt over grupper som skal ha en tredje dose koronavaksine fra FHI

Tilhører du gruppe 1 må du vente på beskjed fra sykehuset hvis du ikke kan dokumentere at du tilhører denne gruppen. 

Tar du medisiner eller har tatt medisiner de siste 6 månedene som er nevnt i oversikten i lenken over, kan du ta 3. vaksinedose. Du må vise dokumentasjon i form av tablettpakke med navnet ditt på eller resept/e-resept/legemiddelliste i registeringen for vaksine.

Du kan ta dose 3 tidligst fire uker etter at du har tatt dose 2. Det kan godt gå lenger tid mellom dosene, men ikke kortere.

Begge mRna-vaksinene Pfizer og Spikewax (Moderna) kan benyttes.

Bestill time

Du kan også komme på drop in i vaksinesenter Forum Expo ut september. Åpningstider er mand-fred 08.00-14.00 og 15.30-21.00 (stengt for pauser 11-12 og 18.30-19.30). Åpent lørdager 09.00-15.00 (stengt for pause 12-13). Fra oktober foregår koronavaksineringen i Torgveien 15C. Her er det kun bestilling.

Vaksinering av 16- og 17-åringer

Vaksinering av 16- og 17-åringer skjer på de videregående skolene fra og med uke uke 35. 
Slik er vaksineplanen:
Uke 35: Bergeland
Uke 36: Jåttå og Wang
Uke 37: Stavanger katedralskole, Den internasjonale skolen, St. Svithun, Godalen og Stavanger tekniske fagskole
Uke 38: Møllehagen/Steinerskolen, St. Olav og Hetland

Vaksinetilbudet går til alle som er født i 2004 og 2005 som går på videregående skole i Stavanger, uavhengig av hjemkommune. De som ikke går på skole og ønsker vaksine kan sende epost til vaksinetjenesten@stavanger.kommune.no så blir de kontaktet.

Unge som ikke har fylt 16 år må ha samtykke fra begge foresatte før de kan få vaksinen. Her finner du samtykkeskjema

De som kan bes registrere seg i ReMin før vaksinering. Det er også mulig å registrere seg før vaksinering på skolen.

16- og 17-åringene vaksineres med Pfizer og har et intervall på 8-12 uker mellom vaksinedosene. Det er fordi unge har svært god immunrespons på vaksinen og vil ha god beskyttelse etter første dose.

Vaksinering av 12- og 15-åringer

Vaksinering av 12-15-åringene starter opp 17. september i vaksinesenteret i Forum Expo. Egen informasjon er sendt via skolene med praktiske detaljer knyttet til vaksineringen. Les mer om dette i egen nyhetssak. 

Denne yngste aldersgruppa får bare én vaksinedose. Det er Comirnaty fra BioNTech/Pfizer som blir gitt. Den er godkjent ned til 12 år. De som er født i 2006-2008, og de som har fylt 12 år i 2009-årskullet, får tilbud om vaksine. Det holder ikke å være født i 2009. 
12-15-åringersom har fått påvist korona med PCR-test skal ikke ta vaksine.
 
Vaksinen gis som én dose fordi unge mellom 12 og 25 har svært god effekt av en dose koronavaksine. Du som kan må gjerne registrere deg i ReMin før vaksinering. Informasjon om vaksinering av 12-15-åringer fra FHI
 
De som er under 16 år må ha samtykke fra begge foresatte. Her finner du samtykkeskjema

Barn med medisinske tilstander

FHI har anbefalt at barn med  medisinske tilstander som gir risiko for alvorlig forløp av covid -19 i aldersgruppen fylte 12 år tom 15 kan få vaksine.

Begge foreldre må samtykke til vaksinen via samtykkeskjema. Ta med skjemaet til fastlege og til vaksinested.

Fastlegen må avgjøre om barnet er innen for FHI sine kriterier og barnet må henvises fra fastlege ved en elektronisk melding til smittevernkontoret for vaksine.

Barnet må være innen for disse kriteriene:

 • Organtransplantasjon
 • Immunsvikt (gjelder alvorlig/medfødt immunsvikt, ikke immunsuppresjon per se)
 • Hematologisk kreftsykdom siste fem år
 • Annen aktiv kreftsykdom, pågående eller nylig avsluttet behandling mot kreft (spesielt immundempende behandling, strålebehandling mot lungene eller cellegift)
 • Nevrologiske sykdommer eller muskelsykdommer som medfører nedsatt hostekraft eller lungefunksjon (for eks. SMA, Duchenne og cerebral parese)
 • Downs syndrom
 • Kronisk nyresykdom eller betydelig nedsatt nyrefunksjon

Ofte stilte spørsmål

Her er noen av de spørsmålene vi får oftest rundt vaksinen: 

Kan jeg ta koronavaksine når jeg er gravid?

Gravide som har høy risiko for alvorlig forløp av covid på grunn av underliggende sykdom, må avklare med fastlegen sin om de bør ha vaksine etter 1. trimester. Fastlegen henviser i tilfelle til prioritering for vaksine. Gravide som ønsker vaksine kan ringe 51 50 72 20.

Vaksine til friske gravide anbefales kun når det er stor smittefare. 

Les mer om gravide og covid-19 på FHIs nettsider. 

Når regnes jeg som vaksinert?

I henhold til covid-19-forskriften regnes du som beskyttet tre uker etter at første dose er satt. Du regnes som fullvaksinert fra én uke etter andre vaksinedose (FHI).

Trenger jeg å følge smittevernregler etter at jeg er vaksinert?

Vaksinen gir god beskyttelse mot å bli syk av eller mot å få symptomer på covid-19. Det er ikke helt klarlagt om en som er vaksinert kan være bærer av viruset (uten symptomer) og fortsatt smitte andre. Alle, også fullvaksinerte, anbefales inntil videre å følge smittevernreglene. Også vaksinerte må teste seg dersom de får symptomer som kan passe med covid-19.

Får jeg dokumentasjon på at jeg er vaksinert?

Koronavaksineringen er registrert Mine vaksinerhelsenorge.no. Koronavaksineringen er også dokumentert i koronasertifikatet ditt på helsenorge.no

FÅr vi vaksinesertifikat?

Alle vaksinerte får et koronasertifikat som viser om du er vaksinert, om du er immun etter å ha hatt covid-19-sykdom og resultatet hvis du har negativ koronatest. Koronasertifikatet bidrar til gjenåpning av samfunnet, og ble 14. juni tatt i bruk innenlands som et ledd i trinn tre i regjeringens gjenåpningsplan. 24. juni blir Norge en del av EUs koronasertifikatløsning.

Les mer om koronasertifikatet på helsenorge.no og FHI.

Slik bruker du koronasertifikatet innenlands

 

Hvor får jeg utskrift av koronaserfikatet hvis jeg ikke er digital?

Bruk digitalt koronasertifikat på mobil eller nettbrett hvis du kan. Du må ordne utskrift av det digitale sertifikatet ditt selv. Hvis du ikke har mobil eller nettbrett med tilgang til digitalt koronasertifikat, kan Helfo hjelpe deg med papirutskrift. Ring koronatelefon 815 55 015 fra Norge og +47 21 89 80 42 fra utlandet mandag-fredag 08.00-15.30 hvis du er vaksinert eller immun etter å vært syk med covid-19. Du kan ikke få koronasertifikatet tilsendt i posten basert på negativ koronatest. Testresultatet er bare er gyldig i 24 timer, og det kan ta en uke før du får koronasertifikatet i posten.

Når du ringer vil en saksbehandler hjelpe deg. Ha fødselsnummer eller d-nummer klart. Du vil bli bedt om navn og folkeregistrert adresse. Hvis opplysningene ikke stemmer vil du ikke få tilsendt koronaserfikatet. Kontakt i tilfelle folkeregistreret for å avklare hva som er registrert på deg. 

Kan barna mine ta vaksinen?

Regjeringen har bestemt at de som er over 12 år skal få tilbud om koronavaksinasjon i tråd med Folkehelseinstituttets råd. 12-15-åringene får tilbud om èn dose, 16-17-åringene får tilbud om to doser med 8-12 ukers mellomrom. Få i aldersgruppen blir alvorlig syke, men det er en del smitte blant dem. Vaksinering av denne aldersgruppen vil derfor redusere smittespredningen i samfunnet.

16-17-åringer får tilbud om koronavaksinering på skolene (oppstart var uke 35). 12-15-åringene får tilbud om å vaksinering i vaksinesenter Forum Expo med oppstart 17. september. 

De yngste må ha fylt 12 år for å få vaksinen. For 16-17-åringene går tilbudet til alle som er født i 2004 og 2005 som går på videregående skole i Stavanger, uavhengig av hjemkommune. De som ikke går på skole vil få tilbud om å vaksinere seg i Torgveien 15C.

Unge som ikke har fylt 16 år må ha samtykke fra begge foresatte før de kan få vaksinen.

Når bør jeg ikke ta vaksinen?

Du skal ikke ta vaksinen hvis du er forkjølet, har feber over 38 grader eller andre tegn på infeksjonssykdom. Du skal heller ikke ta vaksinen hvis du har korona og er i isolasjon, eller er i karantene eller venter på svar på koronatest. Personer med kjent allergi for innholdsstoffene i vaksinen skal normalt heller ikke vaksineres.

Du må vente med vaksine til tre måneder etter at du har vært syk med covid-19. Hvis du er gravid og ikke tilhører risikogruppe for alvorlig koronasykdom skal du heller ikke ta vaksinen.

Kan jeg ta med ledsager når jeg skal vaksineres?

Ja, det er mulig å ha med ledsager hele tiden, også inn i vaksinebåsen.

Er vaksinen gratis?

Ja. Alle har rett på gratis vaksine!

Alle som oppholder seg i Norge, også de som oppholder seg her ulovlig, har rett til gratis nødvendig helsehjelp. Kontakt med helsevesenet for å få nødvendig helsehjelp meldes ikke til politiet.

Tilbud om koronatest og koronavaksine gjelder også de som har ulovlig opphold i Norge.

Alle får gratis test og helsehjelp ved ved covid-19  

Runar Johannessen blir vaksinert.

Jeg har fått dose 1 av AstraZeneca. Hva gjør jeg nå?

Du som er vaksinert med AstraZeneca som dose 1 vil få tilbud om Pfizer- eller Moderna-vaksinen som dose 2.  Regjeringens pressemelding

AstraZeneca er tatt ut av vaksinasjonsprogammet i Norge.

Hvorfor få jeg flere SMS-er om registrering?

Sannsynligvis fordi mobilnummeret ditt er registrert på flere personer i kontakt- og reservasjonsregisteret. Det hender for eksempel at ektefeller er registrert med samme mobilnummer.

Trenger jeg koronasertifikat?

Du trenger ikke koronasertifikat med mindre du skal ut og reise til land som krever koronasertifikat for innreise, vil unngå karantene når du reiser inn i Norge og ønsker å delta på arrangementer i Norge eller på kystcruise der det er krav om koronasertifikat. 

Er du redd for sprøyter?

Fortell om redselen din på vaksinesenteret. Der vet de hva de skal gjøre for at du skal føle deg trygg!
 
 

Oppdater kontaktinformasjonen din!

Sjekk at du er oppført med korrekt mobilnummer og e-postadresse i kontakt- og reservasjonsregisteret. Kommunen bruker mobilnummeret du har lagt inn i registeret for å nå deg med tilbud om koronavaksinering. 

Slik oppdaterer du på norge.no.

Hvilke vaksiner brukes i Stavanger?

Stavanger kommune bruker for tiden vaksinene Comirnaty (Pfizer og BioNTech) og Spikevax (Moderna) som begge settes i to doser. Hør Folkehelsepodden (FHI) om hva det vil si at en vaksine har effekt. Koronavaksineringen er en del av vaksinasjonsprogrammet. Vaksinasjon er gratis og frivillig. Siden dette er en svært smittsom sykdom anbefales alle som kan om å ta vaksinen. 

Janssen-vaksinen er ikke en del av koronavaksinasjonsprogrammet, men de som ønsker den kan vurderes av lege om de oppfyller de strenge kriteriene for å ta vaksinen. Informasjon om Janssen-vaksinen.

Kan jeg velge hvilken vaksine jeg får?

Nei, du blir tilbudt den vaksinen som er tilgjengelig. Selv om du fikk Pfizer-vaksinen som dose 1, kan du bli tilbudt Moderna-vaksinen som dose 2. 

Les mer om vaksinering med to ulike koronavaksiner.

Hvilke bivirkninger har vaksinene?

FHI sier dette:

Bivirkninger etter koronavaksinasjon er ofte kraftigere og oppstår hos langt flere enn etter for eksempel influensavaksine. Forventede bivirkninger er: Smerter og rødhet på stikkstedet, mange får hodepine, det er vanlig med sykdomsfølelse med feber og vondt i kroppen. For mRNA-vaksiner (Comirnaty/Moderna) får man kraftigere bivirkninger etter andre dose enn etter første. 

Mer om vaksinene og bivirkninger:

Legemiddelverket overvåker bivirkninger

Statens legemiddelverk overvåker uønskede virkninger av koronavaksinene. 

Informasjonstelefon og pressekontakt

Informasjonstelefon for vaksinering:

På 51 50 72 20 får du generell informasjon om vaksinasjon i åpningstiden til Innbyggerservice. Åpent mellom 08.30 og 15.00.

Mediehenvendelser om massevaksineringen kan rettes til: 

 • Eli Karin Fosse, direktør for helse og velferd, 992 98 461
 • Ruth Midtgarden, smittevernoverlege, 938 18 987
 • Pressevakt i kommunen: 969 42 449

Bilder fra vaksinesenteret i Forum Expo kan lastes ned her. 

Vær obs på svindelforsøk

Nasjonal sikkerhetsmyndighet advarer om at svindelforsøkene vil øke i forbindelse med koronavaksineringen. Oppringing med tilbud om snarlig vaksinering mot forhåndsbetaling fra f. eks. private helseaktører er forsøk på svindel. Koronavaksineringen er gratis og skjer kun i regi av kommunen/fastlegen.

Forsøk på å få innbyggere til å oppgi opplysninger om bankkonto-/kredittnumre, personalia og helseopplysninger i forbindelse med vaksinering er også forsøk på svindel/utpressing.

Stavangers innbyggere vil bli kontaktet enten av fastlegen sin (65 år og eldre og de med underliggende sykdommer) eller av Stavanger kommune med tilbud om vaksinering. 

Innhold Lukk