PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

  1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Koronavaksinering til Torgveien 15C

Koronavaksinering til Torgveien 15C

Fra og med mai foregår all koronavaksinering i Torgveien 15C.

Denne nyhetssaken er mer enn en måned gammel. Innholdet kan derfor være foreldet eller ikke oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Internasjonalt vaksinasjonskontor og Smittevernkontoret.

Etter litt over et års drift ble vaksinesenteret i Hjalmar Johansens gate 10 i Bekkefaret lagvt ned fredag 28. april. Med det ble det også  slutt på drop in-vaksinering. Nå settes alle doser koronavaksine hos den ordinære smittevern- og vaksinasjonstjenesten i Torgveien 15C, og kun på timebestilling. Dose 5 tilbys kun til de som er 75 år og eldre. Det er fordi de eldste raskt taper immunitet.

Stort og imponerende arbeid

De første koronavaksinene ble satt i Expohallen i Forum i starten av 2021. Etter det har 90 prosent av innbyggerne i Stavanger fått to doser koronavaksine, 68 prosent har fått tre doser og noen har også fått satt dose 4 og 5.

- Det har vært nedlagt et stort og imponerende arbeid av svært mange medarbeidere med ulik kompetanse for å gjennomføre vaksineringen. Alle fortjener en stor takk. Massevaksineringen har ført oss ut av pandemien, og gjort det mulig for oss å leve som normalt igjen. Det er vi veldig glade for, sier direktør helse og velferd Eli Karin Fosse.

Bestill tid - slutt på drop in

Bestill tid for koronavaksinering hos smittevern- og vaksinetjenesten på nett www.timebestilling.remin.no/stavanger eller på telefon 51 91 33 33. Det er telefontid kl. 12-14 mandag-fredag. Enkelte fastleger setter også koronavaksine, så sjekk med fastlegen din.