2. Kultur og fritid
  3. Kultur
  4. Kulturtilskudd
  5. Spørsmål og svar om tilskuddsordninger for kunst og kultur

Spørsmål og svar om tilskuddsordninger for kunst og kultur

Har du spørsmål om tilskuddsordningene?

• Kulturavdelingen inviterte til digitalt dialogmøte om nye tilskuddsordninger for profesjonelle kunst- og kulturtiltak fredag 9. april kl. 11-12.
  • Dialogmøte ble gjennomført fredag 9. april. Her kan du se møtet i opptak.

• Det vil bli arrangert et nytt dialogmøte med informasjon om ny stipendordning før sommeren.

Invitasjon og program

Kulturavdelingen inviterer til dialogmøte om nye tilskuddsordninger for kunst og kultur i Stavanger kommune. Møtet er åpent for alle interesserte, men vil være særlig relevant for deg som planlegger å søke tilskudd.

Møtet blir tatt opp og blir publisert på denne siden slik at du kan se det i etterkant hvis tidspunktet ikke passer for deg.

Når: Fredag 9. april kl. 11-12

Hvor: Teams

Dialogmøte ble gjennomført fredag 9. april.

Her kan du se møtet i opptak.

Tilskuddsordningene for det frie feltet er fornyet og det er lansert to nye ordninger:

Program

• Nye rammer for tilskuddsordningene for kunst og kultur i Stavanger kommune v/konstituert kultursjef Kristina Ehrenberg-Rasmussen
  • Retningslinjer for ordningene rask respons og tilskudd til profesjonelle kunst- og kulturtiltak v/rådgiver Marita Aksnes
  • Spørsmål og svar (spørsmål innsendt i forkant og underveis i møte)

• Informasjon om påmelding til nytt dialogmøte om ny stipendordning vil komme.
  • Når du har meldt deg på, vil du i løpet av kort tid motta en kalenderinvitasjon til Teams-møte.
  • Du må gå inn i møteinvitasjonen du mottar for å delta i møtet.
  • Du kan sende inn spørsmål i forkant når du melder deg på, eller stille spørsmål i møtet muntlig eller via chat.
  • Møtet blir tatt opp.
  • Du velger selv om du vil ha på kamera eller ikke.
  • Teams kan lastes ned via denne linken.

Kristina Ehrenberg-Rasmussen, konstituert kultursjef

Kristina Ehrenberg-Rasmussen