2. Næring og arbeidsliv
  3. Informasjon om koronaviruset for næringslivet

Informasjon om koronaviruset for næringslivet

Koronasituasjonen gir store konsekvenser for næringslivet. Her samler vi informasjon som kan være nyttig bedrifter i Stavanger.

Dette gjør kommunen

Koronapandemien gir næringslivet store utfordringer og i vår region forsterkes krisen av lav oljepris. Stavanger kommune gjør det vi kan for å hjelpe. Vi jobber raskt og målrettet, på nye måter sammen med andre, for å sikre arbeidsplasser. Målet er at bærekraftig verdiskaping og konkurransekraft skal være mest mulig intakt når krisen er over.

Regional tiltaksgruppe jobber sammen for næringslivet

Koronapandemien krever et regionalt samarbeid for å sikre gode tiltak til næringslivet. Stavanger kommune har tett samarbeid med næringsavdelingene i kommunene på Nord-Jæren, Rogaland fylkeskommune, NHO, Innovasjon Norge, LO, Region Stavanger og Næringsforeningen i Stavangerregionen. Andre aktører blir koblet på ved behov.

Tiltaksgruppen jobber for å samle informasjon og sikre gode tiltak som holder næringslivet i gang, sikrer arbeidsplasser og fortsatt verdiskaping. Målet er å gi næringslivet god og hurtig hjelp på tvers av kommunegrenser.

Anne Woie, næringssjef

Anne Woie