Tekststørrelse

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Talende web har to lesemoduser:

Pek og lytt

Når ikonet med fingeren på er markert, leser Talende Web opp teksten du peker på, samtidig som du får en visuell tilbakemelding.

Marker og lytt

Markere teksten og deretter klikk på play-knappen for å få den opplest

Menu

  1. Hjem
  2. Næring og arbeidsliv
  3. Informasjon om koronaviruset for næringslivet

Informasjon om koronaviruset for næringslivet

Koronasituasjonen gir store konsekvenser for næringslivet. Her samler vi informasjon som kan være nyttig bedrifter i Stavanger.

Dette gjør kommunen

Koronapandemien gir næringslivet store utfordringer og i vår region forsterkes krisen av lav oljepris. Stavanger kommune gjør det vi kan for å hjelpe. Vi jobber raskt og målrettet, på nye måter sammen med andre, for å sikre arbeidsplasser. Målet er at bærekraftig verdiskaping og konkurransekraft skal være mest mulig intakt når krisen er over.

Regional tiltaksgruppe jobber sammen for næringslivet 

Koronapandemien krever et regionalt samarbeid for å sikre gode tiltak til næringslivet. Stavanger kommune har tett samarbeid med næringsavdelingene i kommunene på Nord-Jæren, Rogaland fylkeskommune, NHO, Innovasjon Norge, LO, Region Stavanger og Næringsforeningen i Stavangerregionen. Andre aktører blir koblet på ved behov.

Tiltaksgruppen jobber for å samle informasjon og sikre gode tiltak som holder næringslivet i gang, sikrer arbeidsplasser og fortsatt verdiskaping. Målet er å gi næringslivet god og hurtig hjelp på tvers av kommunegrenser. 

Kontaktinformasjon

Anne Woie, næringssjef

Anne Woie

næringssjef

Mobil:
995 12 623
Telefon:
51 50 73 48
E-post:
anne.woie@stavanger.kommune.no