2. Nyheter
  3. Ordføreren i foreldrepermisjon

Ordføreren i foreldrepermisjon

Ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap) har foreldrepermisjon fra 28. mars til 16. september. Varaordfører Dagny Sunnanå Hausken (Sp) rykker opp som ordfører under permisjonen.

Denne nyhetssaken er mer enn en måned gammel. Innholdet kan derfor være foreldet eller ikke oppdatert.

Gå til stavanger.kommune.no/nyheter for siste nytt.

Dagny Sunnanå Hausken og Kari Nessa Nordtun

Dagny Sunnanå Hausken (til venstre) rykker opp og blir ordfører i Kari Nessa Nordtuns permisjon.

- Dagny er en dreven politiker med lang erfaring som ordfører i Rennesøy kommune. Jeg er trygg på at hun vil være en stødig møteleder i kommunestyret, formannskapet og kommunalutvalget i disse månedene. Hun vil representere Stavanger på en utmerket måte, sier Kari Nessa Nordtun.

Dag Mossige (Ap) er midlertidig valgt som varaordfører mens
ordføreren trer ut av vervet.

Varaordfører Dagny Sunnanå Hausken

Dagny Sunnanå Hausken